subota, 31. srpnja 2010.

Lisarica - Mali biser na moru - 3.dio

Posebno sam izdvojila ove fotografije starih vratiju i portala slikanih u Lisarici. Na žalost, bura, more i sol čine svoje i iz godine u godinu sve više propadaju. Šteta!

Tko zna tko je sve prolazio njima ... otvarao ih ... zaključavao ...čije su to kuštrave glavice provirivale kroz prozore ...

Do idućeg posta, lijep pozdrav, Sandra Z.


 

 

 
 















p.s. i fotografija jednog kutka Kamare - da li možda uočavate predmete mog obožavanja? Naravno - kredenc i stare prozorske okvire .... ah, mogla sam samo uzdisati ... Hreliću, vraćam se tebi!

Broj komentara: 8:

  1. ah, ah, opet ah, i na kraju, ah.............!

    OdgovoriIzbriši
  2. Prelijepi motivi, za pamćenje!

    OdgovoriIzbriši
  3. ajoooooj meni! oči su mi ispale!

    OdgovoriIzbriši
  4. ah..koja ljepota. jednu sam zimu provela u staroj kamenoj kucici u sutivanu na bracu (golub invalid bio je moj jedini sustanar). posao mi je bio da vozim po starim selima i trazim kuce za prodaju..kakav odmor za dusu. zapravo, postao je odmor jednom kada sam savladala voznju : )) (sef je mislio da znam voziti kada mi je povjerio auto i posao, a ja sam dobila brzu poduku na lokalnom parkingu i te noci vozila kuci bez svjetala jer nisam skuzila di se pale :))
    enivej lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Ha-ha, prava avanturistica. Svaka čast :)) Da divna su ova mala mjesta, odmor za dušu i tijelo. Zato ih tako volimo. Lijep pozdrav :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Uuuuu,Kejt misli da si tu.Je si li?

    OdgovoriIzbriši

Zahvaljujem na vašem komentaru.