nedjelja, 3. travnja 2011.

Nedjeljna uživancija

 
Tako bi mogla nazvati današnje poslijepodne koje smo proveli na gruntu. Još uvijek u ne baš zavidnoj formi za vrtlarske i kućne radove, malo nam je trebalo više vremena za ono što smo planirali. Ali, krenulo je nekako, a svakim vikendom biti će sve lakše.


Do idućeg posta, lijep i cvjetni pozdrav, Sandra Z.

Forzicija u punom cvatu
 Listopadna žutika koja polako počinje cvjetati
i njezina rođakinja
zimzelena žutika



... tulipani, još uvijek malo rezervirani
ili sramežljivi
i Kerria, sitnog cvijeta

32 komentara:

  1. Ooo, i kod tebe ima svakavog blaga!! Savršeno za napuniti baterije za predstojeći tjedan... A forma će doći vježbom, hehe, nadam se da se i radovi u interijeru privode kraju:))
    Veliki pozdrav:))

    OdgovoriIzbriši
  2. O da, bilo je i toga. Stanje projekta je: vrata kuhinjskih elemenata montirana. Stranice pošpricane primerom, tako da idući put slijedi bojanje.
    Veliki pozdrav i tebi :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasno cvijeće, kao i fotografije :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Sigurna sam da je već i pogled na ovu cvjetnu raskoš punio vaše baterije, a radovi mogu malo i pričekati....Krasota ranog proljeća, jedva čekam da procvatu tulipani, molim fotku :). Puse

    OdgovoriIzbriši
  5. Sandra kod tebe sve cvjeta!:) Nadam se da ćeš nas obradovati i sličicama rascvjetanih tulipana (to mi je najdraže cvijeće :D). A kuhinju jedva čekam vidjet! Već sam cijelu familiju "udavila" sa tvojim umijećem transformacije kuhinjskih elemenata tako da skup sa mnom očekuju nastavak! :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Može, može, Vesna & Lilly. Zadatak jasan. Samo da nas nešto ne spriječi, a da mi tulipani procvatu "preko noći" a ja ostanem bez zanimljivih detalja.

    Puse :))

    OdgovoriIzbriši
  7. Uf, fotka tulipana odozgo je fenomenalna!
    Uspješan tjedan ti želim ♥

    OdgovoriIzbriši
  8. Mogu li ja živjeti u ovome tvojemu na pol rascvijetanom vrtu????Npr. u ovom sramežljivom tulipanu, kao dobra vila...ili predobra vještica.Molim te!
    I vrata ću ti pomoći farbati,špricati,čipkati,što već!!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Ma, možeš, draga moja vještice! I to pre pre dobra vještica :)) A pomoć će mi dobro doći. Ali, možemo se samo i izležavati na laticama i pustiti da nas vjetrić njiše.
    @ Hrandica - hvala ti :))

    OdgovoriIzbriši
  10. Svima nam je tako, teško i polako...he he
    odlične fotke

    OdgovoriIzbriši
  11. Ha, ti barem znaš kak se zove koja biljka, a ne kao ja da se sramotim tu po internetu! :) Tulipan ti je najljepše ispao na fotki, onaj iz ptičje perspektive.

    OdgovoriIzbriši
  12. jao što je krasno... moraš me odvesti tamo.
    nego - jel ovo makro???

    OdgovoriIzbriši
  13. Hvala vam drage moje:))

    @ Željka, čuvam jednog tulipana i za tebe, ako želiš s nama stanovati među laticama :)) hi,hi, makro

    OdgovoriIzbriši
  14. Joj točno znam kako ti je bilo. tako sam i ja jučer šetala po bakinom vrtu i uživala u tulipanima i narcisama i svakih par minuta govorila - "kako je lijepo!" svi smo nekako procvali od kad nam je došlo sunce :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Hm, ima mjesta i za mene? Ja ću vam svima mahati listom da vam ne bude pre vruće među tolikim cvijećem.Pjevat ću vam da vam radovi bolje idu. Cvijeće je super, slike su izvrsne. Hvala ti što si postavila link na komentar na mom blogu.

    OdgovoriIzbriši
  16. Ma, proljeće je zakon, cvijeće je SPA za dušu.
    Suzana, bit će to očito veselo društvance, i nema na ćemu :))

    OdgovoriIzbriši
  17. sad kad ste se već sve smjestile i podjelile poslova meni ne preostaje ništa drugo osim izležavanja u hladovini i nadziranje radova:))).....negdje u blizini ovog prelijepog tulipana:)....divna fotka:)))...

    OdgovoriIzbriši
  18. Ajme, draga,kako je tebi lijepo u vrtu i ja bih u drustvo s vama:-) Mogu raditi, a mogu se i izlezavati sa Mare u hladu:-)
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  19. Evo i mene sa zalevalnikom, da ne uvene ta silna ljepota:)))))

    OdgovoriIzbriši
  20. Predivne fotke!!! A i forma će brzo doći, treba nam svima malo vremena da se skroz probudimo iz poluzimskog sna. Tulipani su me oduševili, obožavam tulipane. A jeste nabacili kakav roštiljčić? A što ću kad volim jesti pa mi je jelo na pameti... a i gladna sam da znaš!

    OdgovoriIzbriši
  21. Onda ćemo ovako, jer vidim da se veselo društvo povećava (što mi je izuzetno drago) - naizmjenice ćemo raditi u vrtu, u kuhinji, ležati na ležaljkama, okretati roštilj i jesti roštilj. Može? Znam da nećete imati ništa protiv.

    OdgovoriIzbriši
  22. Eto i mene i moje cvijeće obzirom da nas je već poveći broj, tako da imamo i malo veću hladovinu. Pozdrav. Loredana

    OdgovoriIzbriši
  23. O, može, Loredana, dapače :)) Lijep pozdrav i tebi.

    OdgovoriIzbriši
  24. eeeeee, a ja mogu na svu tu hranu doneti nesto od mog cuvenog testa, krofne, mekike...pa i savijaca, ako treba....sta god, samo me primi u svoju hladovinu.Moze????

    OdgovoriIzbriši
  25. Cudowny tulipan, pierwsze zdjęcie super!

    OdgovoriIzbriši
  26. Jupiiii, i slatkog će biti :)) Može, može.
    Amaradi - hvala puno :))

    OdgovoriIzbriši
  27. Ptičji tulipan ti je odličan! Zavidim ti na tvom komadiću raja koji imaš...ja guštam ovako preko slika....i rajski je!

    OdgovoriIzbriši
  28. Fotografije su odlične. Cvijeće je prekrasno. Ja u mom vrtu imam jedan narcis, a i taj je valjda slučajno procvjetao.Zato još više cijenim svakog tko ima takvo cvijeće u svom vrtu, kao ti. Uživaj u svom vrtu, Jasminka.

    OdgovoriIzbriši
  29. Evo zašto ja volim proljeće....zbog cvijeća.A za održavanje treba puno truda.Slike su prelijepe....nek još zazelene penjačice i biti će hlada!!!!;);)

    OdgovoriIzbriši
  30. Pa vidim da se tu neko društvance skuplja! i ja bi, i ja bi!! :) samo ne znam točno što bi bio moj zadatak..cvijeće bolje da ne diram jer me baš ne voli, kolači..Aleks to sigurno ide bolje nego meni...mmmm, ja bih mogla napraviti domaće lepinje uz roštilj :) haha, kako smo se same pozvale sve u tvoj raj :)

    OdgovoriIzbriši
  31. Ma tako treba! Svi ste dobrodošli, ima dovoljno tulipana :)) Keks, lepinje prihvaćene!

    Hvala svima i lijep pozdrav :))

    OdgovoriIzbriši

Zahvaljujem na vašem komentaru.